Cel mai modern ansamblu rezidential care se ridica in Iasi!

O echipa de arhitecti, structuristi si constructori de elita din Iasi lucreaza impreuna pentru a concepe cele mai potrivite apartamente pentru tine si familia ta!

Pozitionare ideala pentru familia ta

Concept Residence este ansamblul rezidential de la numarul 33, Soseaua Moara de Foc. Cu iesire directa la bulevard, langa Lidl si ITM. Ideal!

Siguranta si calitate superioara

Un dezvoltator cu experienta precum MCM Construct garanteaza calitatea superioara a constructiei si respectarea standardelor antiseismice moderne. Cu siguranta!

Materiale si finisaje premium

Calitatea materialelor si a finisajelor este foarte importanta pentru dumneavoastra, deci si pentru noi. De aceea fiecare detaliu conteaza!

Parcare supraterana pentru masina ta

Confortul și siguranța sunt foarte importante. Parcarea supraterană beneficiaza de suficiente locuri de parcare, atât pentru locatari cât și pentru vizitatori.

Spatii de joaca pentru copii

Cei mici sunt cei mai importanti! De aceea in dezvoltarea ansamblului rezidential spatiile de joaca au reprezentat o prioritate pentru noi.

Lifturi rapide si silentioase

Dimensiuni generoase, design superior, silentiozitate si siguranta – astfel putem defini cele doua lifturi moderne care vor deservi fiecare bloc.

Peste 260 de apartamente moderne

Concept Residence este un ansamblu rezidential modern care se construieste în Iasi, pe Soseaua Moara de Foc la numarul 33. Concept Residence este format din patru tronsoane cu o arhitectura inovatoare, cu 8 și 9 etaje. Constructia este pe cadre, iar compartimentarile sunt din caramidă. In total sunt 263 de apartamente, din care unul este sigur al tau.

Langa supermarket, la bulevard

Trebuie doar sa-l alegi, sa fie in conformitate cu stilul tau de viata.  Zona Pacurari este foarte bună pentru un nou apartament pentru că absolut totul este la indemana.

Ai Lidl chiar langa complexul rezidential, statia de autobuz si de tramvai este în fata blocului. Scoli si gradinite, atat de stat cat si particulare, sunt pe alese la 3 minute de Concept Residence.

Direct de la dezvoltator, 0 % comision

Vei locui intr-un apartament modern, intr-un ansamblu rezidential sigur, aproape de tot ce e important pentru tine. Suna acum la 0786 259 069 pentru a-ti rezerva apartamentul direct de la dezvoltator.

Preturi avantajoase direct la dezvoltator!

Bucatarii generoase ultramoderne

Vezi un apartament pe masura ta

Camere de zi mari si luminoase

Alege un apartament generos

Dormitoare matrimoniale

Vrei unul sau doua dormitoare

Fiecare cu camera lui

Ce zici de un apartament cu 3 camere?

Living modern si confortabil

Ce zici de acest apartament?

Camere luminoase si bine aerisite

Alege apartamentul dorit

Parteneri